Disney plus România pret: Care este prețul pentru Disney Plus în România

Disney Plus, serviciul de streaming al companiei Disney, a devenit extrem de popular la nivel global, oferind o gamă variată de conținut de calitate, de la filme clasice și seriale animate, până la producții originale și universuri cinematografice impresionante, precum Marvel și Star Wars. Odată cu lansarea sa în România, mulți utilizatori sunt curioși să afle care este prețul pentru Disney Plus în România și ce anume oferă acest serviciu. În acest articol, vom explora în detaliu aceste aspecte.

Ce este Disney Plus?

Disney Plus este un serviciu de streaming video la cerere, deținut și operat de Disney. Lansat în noiembrie 2019, Disney Plus s-a extins rapid la nivel global, devenind un concurent serios pentru alte platforme de streaming, precum Netflix, Amazon Prime Video și HBO Max. Serviciul oferă acces la o vastă bibliotecă de conținut, incluzând:

 • Filme și seriale Disney clasice
 • Producții Pixar
 • Universul Star Wars
 • Filme și seriale Marvel
 • Documentare National Geographic
 • Producții originale Disney Plus, cum ar fi „The Mandalorian”, „WandaVision”, „Loki” și multe altele

Care este prețul pentru Disney Plus în România?

Prețul pentru Disney Plus în România este competitiv, reflectând strategia companiei de a atrage un număr cât mai mare de abonați. La momentul scrierii acestui articol, prețul pentru un abonament lunar la Disney Plus în România este de 29,99 lei, iar pentru un abonament anual este de 299,90 lei.

Optând pentru abonamentul anual, utilizatorii beneficiază de o reducere semnificativă, echivalentă cu două luni gratuite, comparativ cu plata lunară.

Ce beneficii oferă abonamentul Disney Plus?

Abonamentul Disney Plus oferă o serie de beneficii care îl fac atractiv pentru utilizatori:

1. Acces nelimitat la conținut

Un abonament Disney Plus oferă acces nelimitat la toată biblioteca de conținut disponibilă pe platformă. Aceasta include filme și seriale noi și vechi, producții originale, precum și documentare fascinante.

2. Producții originale exclusiv disponibile pe Disney Plus

Disney Plus este singura platformă unde poți viziona producții originale Disney Plus, care au devenit rapid foarte populare. Printre acestea se numără seriale precum „The Mandalorian”, „WandaVision”, „Loki”, „The Falcon and the Winter Soldier”, și multe altele.

3. Streaming de calitate superioară

Disney Plus oferă streaming de înaltă calitate, inclusiv conținut în 4K Ultra HD și HDR, acolo unde este disponibil. Utilizatorii pot viziona conținutul preferat pe mai multe dispozitive simultan, fără pierderi de calitate.

4. Descărcări pentru vizionare offline

Utilizatorii pot descărca filme și seriale pentru a le viziona offline, ceea ce este ideal pentru călătorii sau pentru momentele în care accesul la internet este limitat.

5. Profiluri multiple

Disney Plus permite crearea de până la șapte profiluri diferite pe un singur cont, ceea ce face ușoară personalizarea recomandărilor și păstrarea evidenței conținutului vizionat de fiecare membru al familiei.

6. Conținut pentru toate vârstele

Disney Plus este potrivit pentru toate vârstele, oferind atât conținut pentru copii, cât și pentru adulți. Astfel, întreaga familie se poate bucura de un vast catalog de filme și seriale.

Cum să te abonezi la Disney Plus în România

Abonarea la Disney Plus este un proces simplu și rapid. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Accesează site-ul Disney Plus: Mergi pe site-ul oficial Disney Plus România.
 2. Selectează planul de abonament: Alege între abonamentul lunar sau anual, în funcție de preferințele și bugetul tău.
 3. Creează un cont: Completează informațiile necesare pentru a-ți crea un cont Disney Plus. Vei avea nevoie de o adresă de e-mail și o parolă.
 4. Introduce informațiile de plată: Completează detaliile de plată pentru a finaliza abonamentul. Disney Plus acceptă mai multe metode de plată, inclusiv carduri de credit și PayPal.
 5. Bucură-te de conținut: După ce ai finalizat abonamentul, poți începe să explorezi și să te bucuri de vasta bibliotecă de conținut disponibilă pe Disney Plus.

Concluzie

Disney Plus a devenit rapid unul dintre cele mai populare servicii de streaming la nivel global, iar prețul accesibil în România îl face o opțiune atractivă pentru iubitorii de filme și seriale. Cu un catalog vast de conținut de înaltă calitate, inclusiv producții originale exclusive și opțiuni de streaming superioare, Disney Plus oferă o experiență de divertisment completă pentru toate vârstele.

Indiferent dacă ești fan al filmelor clasice Disney, al universului Marvel, sau al aventurilor din Star Wars, Disney Plus are ceva de oferit pentru toată lumea. Abonează-te acum și descoperă magia Disney Plus!