Urmărește aceste conturi Instagram pentru inspirație și self-care

În era digitală în care trăim, rețelele de socializare au devenit o sursă importantă de inspirație și informație pentru mulți dintre noi. Instagram, în special, oferă o platformă vastă pentru a descoperi conturi care promovează inspirația și self-care-ul. În acest articol, vom explora câteva dintre aceste conturi Instagram care te pot ajuta să-ți îmbunătățești bunăstarea mentală și să găsești inspirație pentru a-ți îmbunătăți viața.

1. @mindbodygreen

Mindbodygreen este o sursă excelentă pentru inspirație în ceea ce privește sănătatea mentală și fizică. Acest cont prezintă citate motivaționale, sfaturi de fitness și nutriție, și articole despre mindfulness și dezvoltare personală.

2. @the.holistic.psychologist

Dr. Nicole LePera, cunoscută sub numele de „The Holistic Psychologist,” oferă conținut despre dezvoltarea personală și vindecarea emoțională. Ea promovează tehnici de auto-reflecție și conștientizare, ajutându-te să-ți îmbunătățești sănătatea mentală.

3. @beyondtherainbow

Beyond the Rainbow este un cont care se concentrează pe comunitatea LGBTQ+ și pe promovarea sănătății mentale și a stimei de sine în această comunitate. Acesta oferă resurse, citate și povești de inspirație pentru cei care se luptă cu probleme legate de identitatea de gen sau orientarea sexuală.

4. @selfcareisforeveryone

Self-Care Is For Everyone este un cont care promovează auto-îngrijirea și stima de sine. Aici găsești ilustrații cu mesaje puternice despre importanța sănătății mentale și a îngrijirii de sine.

5. @tinybuddhaofficial

Tiny Buddha este un cont care oferă citate și articole despre mindfulness, înțelepciune și dezvoltare personală. Acesta promovează găsirea echilibrului și a fericirii în viața de zi cu zi.

6. @positivelypresent

Positively Present este un cont al artistei și autoarei Dani DiPirro, care împărtășește ilustrații și citate motivaționale despre conștientizare și starea de bine. Aici vei găsi sfaturi practice pentru a trăi în prezent.

7. @wellnesswithcourtnie

Courtnie Ramirez, cunoscută sub numele de Wellness with Courtnie, oferă conținut inspirațional despre sănătate mintală și fizică, auto-îngrijire și dezvoltare personală. Ea încurajează comunitatea să-și îmbunătățească starea de bine.

8. @mentalhealthamerica

Mental Health America este o organizație care se dedica promovării sănătății mintale și luptei împotriva stigmatizării. Contul lor Instagram oferă resurse, sfaturi și informații despre diverse aspecte ale sănătății mintale.

9. @brenebrown

Brene Brown este o cercetătoare și autoare celebră, cunoscută pentru lucrările sale despre vulnerabilitate, empatie și curaj. Contul ei Instagram conține citate și videoclipuri motivaționale care încurajează oamenii să trăiască cu inimile deschise și autenticitate.

10. @thrive

Thrive Global, fondat de Arianna Huffington, se concentrează pe bunăstarea și performanța umană. Contul lor Instagram oferă conținut despre gestionarea stresului, mindfulness și îmbunătățirea calității vieții.

Concluzie

Conturile Instagram menționate mai sus sunt doar câteva exemple din numeroasele resurse disponibile pe platformă pentru inspirație și self-care. Alegerea conturilor pe care le urmărești depinde de interesele și nevoile tale personale. Fiecare dintre aceste conturi poate oferi o perspectivă unică asupra modului în care poți îmbunătăți starea ta de bine și te poate inspira să îți acorzi mai multă atenție și iubire de sine.